Loterie casa. Loteria care a atras deja mii de oameni, care au intrat deja in cursa pentru oferta ce pare aproape ireala! Cum poti castiga aceasta casa de 600.000 de euro? Ei bine, te costa doar 15 lei, dar iti poate schimba total viata. Vila superba si enorma poate fi a ta!

Loterie casa. Cum poti castiga aceasta casa de 600.000 de euro. Te costa doar 15 lei

Vila se afla in apropiere de Edinburgh si ii apartine unui milionar. Barbatul vrea sa renunte la ea, dar s-a gandit ca o multime de oameni o doresc, insa nu isi permit sa o plateasca. Un bilet la extragere costa doar 3 euro, contravaloarea a mai putin de 15 lei, anunta sport.ro. Proprietarul vrea sa doneze o parte din suma pe care o va lua. Suma se va duce pentru casa unui hospice. Asa ca s-a gandit la ideea unei contributii comune pentru a face vanzarea mai interesanta.

Loterie casa. Vila fabuloasa este evaluata la 600 000 de euro, are gradina si 5 dormitoare, garaj si o sauna in pod. Data limita pana la care oamenii puteau initial achizitiona tichete pentru loterie era 31 martie. Insa din cauza pandemiei termenul a fost prelungit pana 20 decembrie. Casa se afla la 25 de minute distanta de Glasgow si la 53 de minute distanta de Edinburgh.

„Am stabilit pretul acesta pentru tichetele de intrare in loterie ca sa poata participa toata lumea. Nu mi-a placut ideea ca cineva care vrea casa sa nu poata participa din cauza pretului”, a explicat proprietarul casei., Phil Leckie, citat de Edinburgh Live.

loading...