Adrian Vancica este un actor nelipsit in serialul Las Fierbinti. Acesta interpreteaza personajul Celentano, betivul satului, pentru care este platit cu o suma deloc de neglijat.

Poet, artist, psiholog, intelept si sfatuitor. Acesta este Celentano, cel mai cunoscut betiv din Romania.

Mereu la locul potrivit, se integreaza perfect in toate situatiile. O vorba buna, o pilda sunt lucrurile cu care-si va ajuta mereu consatenii din Las Fierbinti.

Potrivit impact.ro, Adrian Vancica este cel mai bine platit actor din serialul Las Fierbinti. Acesta incaseaza 1.500 de euro pentru fiecare epidod filmat.

Cati lei castiga Mihai Bobonete pentru un episod din Las Fierbinti. Suma incasata de la Pro TV

Cati bani castiga, de fapt, Gianina pentru un episod din Las Fierbinti

Cine este Adrian Vancica

Adrian Văncica s-a nascut pe data de 18 martie 1977 in Targoviste si este un actor roman de film, teatru, televiziune si voce.

A absolvit Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica „Ion Luca Caragiale” din Bucuresti, Facultatea de Teatru, specialitatea actorie la clasa prof. univ. dr. Mircea Albulescu.

Este actor angajat al Teatrului Nottara din Bucuresti si interpretul lui Celentano, prietenul de bautura a lui Firicel a lu’ Cimpoaie (Cuzin Toma) din Las Fierbinti, serialul de comedie difuzat pe ProTV.

A fost nominalizat la Premiul Gopo pentru cel mai bun actor in rol secundar in 2009 pentru rolul Vali Iordache din filmul Boogie si 2018 pentru rolul polițistului din Ultima zi.

loading...