Imagine virala cu soldatul misterios. Fotografia a fost vazuta de milioane de oameni, dar putini stiu adevarul despre identitatea lui. Din cand in cand, apare cate o imagine care ajunge sa faca inconjurul internetului. Poate unele dintre cele mai atractive sunt imaginile vechi. Misterul lor starneste curiozitatea oamenilor din intreaga lume. Asa este si acest exemplu.

Imagine virala. Cine este, de fapt, soldatul misterios? Milioane de oameni au vazut poza

Cei de la realitatea.net au adus in discutie o fotografie senzationala, care a devenit rapid virala. Femeile din intreaga lume au fost rapid cucerite de acest barbat misterios. In anul 1950, bunicul lui Derek Schwendeman si-a facut o fotografie, fara sa banuiasca ce va urma. A afisat un zambet demn de un star de la Hollywood si le-a cucerit pe femei. La acea vreme, Thomas era soldat si nici prin cap nu i-a trecut vreo clipa ca gestul sau va declansa o adevarata isterie internationala.

Imagine virala. Derek a dat din intamplare peste poza bunicului său si a decis sa o posteze pe internet, intr-o galerie dedicata special fotografiilor vintage. Din acel moment, internautii au fost pur si simplu de barbatul din fotografie. „In 1950, Coreea s-a bucurat de unul dintre cele mai stralucitoare zambete care i-au fost date vreodata omenirii”, a scris o persoana vrajita de zambetul lui.

Imagine virala. Din momentul in care a fost postata si pana recent, poza a fost vizualizata de peste 3 milioane de oameni. Derek si bunicul lui, Thomas, au fost coplesiti de reactii. „A fost ceva cu totul neasteptat! Dar a fost o surpriza minunata!”, a declarat Derek.

„Cand i-am aratat fotografia, bunica mi-a spus: ‘Femeile roiau in jurul bunicului tau, dar eu am fost norocoasa care a pus mana pe el de la inceput!'”, a adaugat Derek. De altfel, in fotografiile din familie s-a putut observa ca si bunica barbatului atragea privirile cu frumusetea ei.

loading...