Baba Vanga le-a dat celor care i-au trecut pragul o serie de sfaturi utile, de-a lungul timpului. Printre cele mai cautate s-au numarat mereu cele legate de bani. Zeci de persoane au vrut sa afle cum sa ai noroc la bani toata viata, cum sa atragi banii ca un magnet si ce sa nu faci niciodata daca vrei sa ai bani. Printre cele mai des intalnite trucuri aplicate de curiosi dupa discutia cu baba Vanga a fost trucul cu oglinda sparta, ne relateaza realitatea.net.

Baba Vanga. Cum sa ai noroc la bani toata viata. Trucul cu oglinda sparta

1. Nu strange niciodata cioburile dupa ce ai spart o farfurie. Se spune ca vasele stricate pot aduce fisuri in viaţă. Culegerea cioburilor de pe jos simbolizeaza culesul maruntisului de pe asfalt, spunea Baba Vanga.

2. Daca vrei sa te feresti de cheltuieli neprevazute, este bine sa aplici trucul cu ognilda sparta. Trebuie neaparat sa ingropi o oglinda sparta in pamant. Daca locuiesti la casa, atunci ingropi cioburile in cel mai apropiat sant al casei.

3. Daca vrei sa intorci banii cu lopata tot anul, atunci trebuie sa pui sare pe toate pervazurile casei. Sarea trebuie lăsata tot timpul acolo, iar daca o sufla vantul atunci cand deschizi geamul, trebuie sa o strangi cu grija cu matura, recomanda baba Vanga.

4. Sa nu mananci sau sa bei apa dintr-o farfurie stricata sau crapata. Daca faci asta, vei fii lipsit de succes, bunastare si prosperitate.

5. Daca vrei ca niciun rau si nicio persoana rea sa iti poata trece pragul casei tale, iar norocul sa devină un oaspete frecvent – agata deasupra usii de la intrare doua crengute de soc incrucisate.

6. Dimineata, cand iesi din pat, pune jos piciorul drept in primul rand, si apoi stangul. Si nu cauta niciodata al doilea papuc, in timp ce primul este deja incaltat. Daca respecti asta, vei avea parte de prosperitate si noroc, spunea baba Vanga.

loading...