Curatarea geamurilor. O activitate de care multi fugim. De cele mai multe ori facem asta de cateva ori pe an. Ne minunam ce frumos arata, apoi repetam experienta abia peste cateva luni. Te intrebi cum cureti corect, rapid si eficient geamurile? Iti prezentam acum trucul care nu da gres. Cu siguranta, multi ne amintim de metoda clasica, cu ziarul mototolit si spirt. Daca intram in primul magazin, vedem un raft plin de produse care mai de care mai atractive. Ce trebuie insa sa facem, de fapt, cand vine vorba despre geamuri?

Curatarea geamurilor. Cum cureti corect, rapid si eficient geamurile. Trucul care nu da gres

Cei de la dozadesanatate.ro ne ofera o serie de sfaturi de succes, atunci cand vine vorba despre activitatea care ne da batai de cap tuturor. Chiar daca sunt si produse chimice eficiente in comert, poti folosi un ingredient minune din bucatarie, care costa putin: otet. Da, clasicul otet pare sa aiba tot felul de utilizari la care nici nu te-ai gandit. Este natural, nu afecteaza pielea sau suprafetele din casa precum produsele chimice. Chiar si mirosul lui dispare mai rapid decat parfumurile artificiale.

Curatarea geamurilor. Daca faci in casa un amestec format din o parte otet si trei parti de apa fierbinte, in care pui zeama de lamaie, vei avea niste geamuri curate luna. O alta varianta in care poti folosi otetul este un amestec de trei linguri de otet alb cu doua cani de apa si adauga o jumatate de lingurita de detergent lichid. Vei vedea ca murdaria se va curata foarte usor.

Curatarea geamurilor. Trucul care nu da gres. Atentie mare daca va luati o carpa! Majoritatea sunt potrivite pentru sters praful, dar nu pentru geamuri. Fie lasa urme pe sticla, fie scame. O sa razi, dar cea mai buna solutie este tot clasica foaie de ziar. Daca nu ai niciuna dintr aceste variante la indemana, atunci poti apela fara griji la un burete clasic din casa, pentru spalatul vaselor. Sa folosesti insa doar partea mai putin abraziva. Oricum , solutia minune cu otet ajuta

loading...