Laura Bretan a impresionat publicul din toata lumea cu vocea sa si chiar a fost considerata una dintre cele mai bune voci din istorie. A participat la America’s Got Talent si Eurovision, insa nu a luat marele premiu. Abia in Romania a reusit sa castige trofeul, in 2016.

Copilul minune este acum o tanara in toata firea, care se pregateste pentru facultate. Tanara a postat pe contul ei de Facebook o serie de imagini in care anunta mandra ca a terminat scoala si se pregateste pentru urmatoarea etapa din viata ei si si-a cumparat o masina Audi.

Laura Bretan se pregateste pentru facultate. Ce masina si-a cumparat acum din banii castigati

Cu toate ca majoritatea castigatorilor de la Romanii au Talent sunt urmariti parca de un blestem, se pare ca ea o duce chiar bine. A reusit sa imbine cu succes faima internationala si viata de copil pasionat de scoala, iar acum si-a facut un cadou binemeritat. Vocea de aur a absolvit cursurile unui colegiu din Chicago, anunta click.ro.

Ea locuieste acum acolo, impreuna cu parintii, cu sora, Estera (14 ani), si cu fratele ei, Petru (13 ani). „Inainte de live, cateva imagini care vor ramane de neuitat pentru mine!”, a scris Laura Bretan pe contul ei de social media. Tanara a fost selectata din peste 100.000 de participanti la seriile de preselectie de la America’s Got Talent. A participat la varsta de doar 13 ani, atunci cand l-a uluit pe Simon Cowell. A interpretat Nessun Dorma si a primit doar cuvinte de lauda.

„N-am auzit niciodata asa ceva in toti anii in care am facut acest spectacol! De aceea am facut aceasta emisune, ca sa gasim oameni ca tine!”, marturisea uimit Simon Cowell, dupa ce a cantat Laura Bretan. De altfel, ea a si primit la acea vreme faimosul Golden Buzz, din partea juratei Mel B. Asa a putut ajunge in marea finala, unde insa nu a reusit sa castige marele premiu, spre dezamagirea multor fani din intreaga lume.

loading...