Elena Ionescu a castigat Survivor Romania, dar colegii de copetitie au facut dezvaluiri inedite despre cantareata. La putin timp dupa ce a parasit concursul, Cristina Siscanu a vorbit despre un episod care s-a intamplat in Republica Dominicana.

Survivor Romania s-a terminat, dar au aparut noi informatii din culisele concursului de la Kanal D. Cristina Siscanu a povestit un epidod care a avut loc in Republica Dominicana, dar care nu a fost difuzat la TV.

Sotia lui Madalin Ionescu a fost uimita de faptul ca Elena Ionescu nu a fost deloc miscata de suferinta lui Ruby.

“In noaptea in care Ruby s-a simtit foarte rau, Elena statea in picioare si a dat o replica neasteptata. Noi am incercat sa gasim solutii sa o salvam pe Ruby, iar ea a spus ca: Asa sunt regulile, cine rezista bine, cine nu sa plece. Replica ei ni s-a parut inumana. Ea pare ca a venit doar sa mearga pana la capat”, a povestiti Cristina Siscanu.

Cine este Elena Ionescu, castigatoarea Survivor

Elena Ionescu a devenit cunoscuta in Romania dupa ce a fost solista in trupa Mandinga. Dupa despartirea de trupa, Elena Ionescu a urmat o cariera solo.

Elena Ionescu vine dupa o perioada foarte grea in ceea ce priveste viata privata. In toamna anului 2019, Elena Ionescu a divortat, iar impreuna cu fostul sot au un copil de un an. La scurt timp dupa separare, Dragos, fostul ei sot, si-a gasit alinarea in bratele fostei lui iubite.

Solista nu si-a refacut viata si a luptat in cadrul concursului Survival Romania, eveniment venit la fix pentru a da un restart vietii sale.

Elena Ionescu este licentiata in Jurnalism si a absolvit Scoala Populara de Arta, Sectia Canto si Teatru, iar in 2006 devenea, pentru zece ani, vocea formatiei Mandinga.

loading...