Anul 2020 este anul schimbarilor. Adelina Pestritu a declarat recent ca vrea sa devina mama a doua oara, isi schimba casa, iar acum si-a pus la vanzare masina de lux. Ce conduce Adelina Pestritu? Modelul acesta poate ajunge sa depaseasca 80.000 de euro. Bruneta a anuntat ca isi scoate automobilul la vanzare, fara regrete. Daca tot se pregateste de o casa noua, de ce sa nu aiba si o masina nou nouta in garaj.

Masina Adelina Pestritu. Ce masina conduce, de fapt, vedeta

Adelina Pestritu a locuit ani buni intr-un apartament din Bucuresti. Initial i s-a parut spatios, cu trei camere, aflat intr-un cartier rezidential Dupa ce s-a casatorit din nou si a devenit mama insa, si-a dat seama ca nu este suficient. Asa ca a decis sa dea viata din apartament pe bucuria traiului la casa, alaturi de sot si fetita si, de ce nu, viitorul bebelus.

Masina Adelina Pestritu. „Ne-am dorit sa fim patru, dupa izolare. Inca nu am facut testul, dar da, as putea fi insarcinata. Dorinta asta de a ne mari familia ne-a determinat sa muncim mult la ea. Soacra mereu ne zice sa facem un fratior sau o surioara, pentru ca Zenaida trebuie sa aiba cu cine sa se joace, trebuie sa aiba pe cineva”, a declarat Adelina, conform okmagazine.ro.

Masina Adelina Pestritu. Automobilul, un model Range Rover, a fost cumparat anul trecut. Se pare insa ca Adelina s-a plictisit si este gata pentru ceva nou. A decis sa scoata la vanzare masina cu numere de inmatriculare personalizate. „EDA isi cauta cumparator. Si o dau cu tot cu dulciurile din ea, cu biscuiti…cu tot ce mai gasesc pe aici”, a glumit Adelina Pestritu, adaugand ca a venit momentul pentru o alta EDA. Costul pentru un Range Rover cumparat nou depaseste lejer 80.000 de euro. Cu siguranta insa, bruneta are deja banii pregatiti pentru urmatorul automobil.

loading...