Cod Rutier 2020. Cu siguranta ca esti un sofer responsabil, care cunoaste legislatia rutiera. Insa, din cand in cand, apar reguli de care nu aveai idee, inca care te pot costa scump. Putini soferi au idee ca pot primi ameda de 2900 de lei daca fac asta. Este o greseala banala in trafic.

Cod rutier 2020. Amenda de 2900 de lei daca faci asta in trafic

Cei de la impact.ro ne avertizeaza de capcana pe care multi o cunosc. Amenda prevazuta in codul rutier 2020 iti scoate bani multi din buzunar. Astfel, soferii care sunt observati ca arunca resturile tigarilor pe strada pot sa primeasca amenzi usturatoare. Sanctiunea poate fi acordata de catre ofiterii de la Brigada Rutiera, chiar atunci cand este observata aceasta neregula in trafic.

Cod rutier 2020. Amenzile prevazute in lege pentru aceasta contraventie, potrivit legislatiei ce se afla in vigoare, la acest moment, sunt cuprinse intre sumele de 1.305 si 2.900 de lei. Totodata, soferii care primesc aceasta amenda, mai au parte si de o contraventie intre 9 si 20 de puncte de amenda. Amenda la care facem referire acum, pentru aruncatul mucurilor de tigara pe carosabil, se afla in clasa a IV-a de sanctiuni.

3 greseli banale pe care le fac multi soferi. Te pot costa scump

Orice sofer stie ca o masina aduce extrem de multe beneficii, ca este foarte utila in zilele noastre. Insa, o astfel de investitie vine si cu responsabilitati si cheltuieli. Iata AICI cele 3 greseli banale pe care le fac multi soferi. Te pot costa scump pe termen lung sau chiar lasa complet fara masina.

Acesta este doar un TOP 3 cu greseli banale pe care le fac multi soferi si care te pot costa scump. Ele sunt cu siguranta mult mai multe si au facut deja probleme multor persoane. Daca avem grija de masina noastra asa cum trebuie, putem ajunge precum acest roman care a mers nu mai putin de… 1 milion de kilometri cu o Dacia Logan. (Sursa foto)

loading...