Toata Romania a vorbit in ultimele zile despre Emily Burghelea, asistenta TV de la Antena 1 care si-a dat demisia in direct. Dar cati bani castiga, de fapt, o asistenta TV.

Ultimul scandal din televiziunea din Romania a pus pe jar toata tara. Este vorba despre momentul in care asistenta TV Emily Burghelea si-a dat demisia de la emisiunea Acces Direct de la Antena 1.

Chiar daca toata lumea se astepta ca aceste fete sa castige foarte multi bani pentru aparitiile lor televizate, se pare ca totul este doar o iluzie.

Potrivit click.ro, Iuliana Luciu a ocupat acelasi post la Acces Direct, iar veniturile sale lunare nu depaseau 3000 de lei. Bineinteles, motivul principal pentru care tinerele accepta sa ocupe aceste pozitii este expunerea, pentru ca acest gen de emisiuni au audiente foarte mari.

Ele isi rotunjesc apoi considerabil veniturile din onorariile obtinute de la evenimentele la care sunt chemate.

Chiar si Dan Negru a avut o postare pe Facebook cu privire la acest aspect si sustine ca in Romania o asistena TV castiga 500 de euro pe luna.

”Iaca explicatia la o intrebare pe care o tot aud… O show-girl (un soi de asistenta tv) castiga in Italia, la Mediaset, intre 8-10 mii de euro pe luna. In Romania, aceeasi meserie e platita cu vreo 500 de euro pe luna. De asta la ei, fetele sunt mai frumoase la televizor decat pe stradă. Tot de asta, la noi, fetele sunt mai frumoase pe strada decat la televizor…”, a scris Dan Negru.

loading...