Multi au ramas masca atunci cand au vazut cum arata vila de lux in care locuieste acum Monica Tatoiu. Cladirea absolut impresionanta valoreaza 2,5 milioane de euro. Nu degeaba este numita de multi „pensionara de lux” a Romaniei. Monica Tatoiu a avut o cariera fabuloasa in industria cosmeticelor. Acum se bucura de o viata de huzur, alaturi de sotul ei.

Vila Monica Tatoiu. Cum arata locuinta de lux in care traieste fosta afacerista

Conform celor de la fanatik.ro, casa ei este una dintre cele mai securizate din Romania. Este construita pe doua niveluri si a fost dotata cu un sistem complex de alarme. Mai mult decat atat, este impanzita de camere de supraveghere. Monica Tatoiu a cumparat terenul in anul 1996, cand acolo era doar o groapa de gunoi. Nu exista nici macar trotuar, canalizare sau electricitate. Victor, sotul ei insa, a vrut sa construiasca acolo o casa inteligenta.

Vila Monica Tatoiu. ”Casa este in permanenta conectata si monitorizata de o firma de securitate si avem posibilitatea sa o vedem din orice parte a lumii, prin Internet. Eu pot sa controlez in fiecare secunda cine este in casa sau afara pentru ca toate camerele video imi sunt accesibile prin Internet, iar tot ce se filmeaza pe aceste camere se transfera in timp real si se inregistreaza pe un server, au povestit cei doi.

Vila Monica Tatoiu. In plus, sistemele de protectie activa anunta intr-o secunda firma de paza daca se intampla ca vreun intrus sa incerce sa ne intre in casa. Tot sistemul de protectie a casei este inventat de mine, astfel incat nimeni nu stie cum functioneaza si am siguranta ca nimeni nu imi poate intra in casa fara voia mea. Daca va uitati bine, usile de la intrare sunt din termopan vitrat, nu am nevoie de usi supersecurizate, pentru ca nimeni nu poate intra in casa mea fara ca eu sa stiu”, au adaugat Victor și Monica Tatoiu.

loading...