Secretele Printesei Diana au iesit la iveala dupa moartea ei, rand pe rand, Printesa Diana a fost numita, pe merit, Printesa Inimilor. Inca de cand s-a indragostit de Printul Charles, blandetea si candoarea ei i-au cucerit pe oamenii din intreaga lume. Ea a reusit sa readuca stralucirea de alta data in Casa Regala. Insa, din pacate, steaua ei s-a stins intr-un accident infiorator. Abia isi regasise fericirea dupa o viata zbuciumata.

Secretele Printesei Diana. Adevarul a iesit la iveala dupa moartea ei

In ziua blestemata, in data de 31 august 1997, Printesa Diana si iubitul ei, Dodi Al-Fayed erau implicati in accidentul infiorator. Din cauza unei echipe de paparazzi, soferul a pierdut controlul asupra masinii. Printesa Inimilor nu a murit pe loc. A decedat, de fapt, in jurul orei de 3 dimineata, in urma unui stop cardiac. Lasa in urma doi copii si o lume in doliu.

Secretele Printesei Diana. Fire discreta, a incercat cu disperare sa duca o viata cat mai linistita. Insa, dupa moartea ei au iesit la iveala mai multe informatii la care putini se asteptau. Satula sa fie tinuta precum o pasare in colivie, Diana a inceput sa isi inregistreze gandurile pe niste casete audio. De teama ca ar putea ajunge pe maini gresite, a decis sa le predea unui bun prieten, Dr. James Colthurst. Acesta le-a oferit, la randul lui, jurnalistului Andrew Morton, conform life.ro.

Morton a decis sa publice biografia printesei, cu numele DIANA: Her True Story – In Her Own Words (Diana: Povestea ei adevarata – Spusa cu cuvintele ei). Cartea a aparut pe piata in 1992, dar abia dupa moartea ei s-a aflat ca a fost implicata in proiect.

Secretele Printesei Diana au fost mult mai numeroase, insa. Printre ele se numara felul in care s-a cunoscut, de fapt, cu Printul Charles. Culmea ironiei, cea care le-a facut cunostinta a fost chiar sora ei, care era iubita printului la acea vreme. Din respect pentru ea, Diana si Charles au numit-o apoi Cupidon. O alta poveste care s-a aflat abia dupa moartea ei, este faptul ca bunica Printesei Diana a lucrat pentru Regina. Mai mult decat atat, Printesa Inimilor era, de fapt, ruda cu alesul inimii ei. Insa, Charles era totusi doar un verisor de gradul al 16-lea, de pe urma Regelui Henry al VII-lea.

loading...