Putini stiu ce salariu primeste, de fapt, Neti Sandu, dupa 20 de ani la PRO TV.. Cei de la PRO TV au avut grija de-a lungul timpului sa isi pastreze cateva dintre vedetele postului, care au devenit adevarate embleme ale trustului. Printre acestia se numara Andreea Esca, Mihai Dedu, Florin Busuioc sau Neti Sandu. Toata Romania o asociaza acum pe Neti cu horoscopul. La fel ca in cazul Andreei Esca, prezentatoarea TV a reusit sa faca celebra tunsoarea bob.

Salariu Neti Sandu. Cati bani incaseaza lunar de la PRO TV

Cu toate ca Busu si Neti au interventii scurte, ei sunt recunoscuti de orice roman. Sunt o adevarata emblema a postului. Profesionalismul de care au dat dovada de fiecare data i-a ajutat sa ramana pe sticla. Neti Sandu este de peste 20 de ani in echipa PRO TV. Este extrem de pasionata de meseria ei, crede cu tarie in ceea ce spun astrele si considera ca trebuie sa pui suflet in tot ceea ce faci.

Ce salariu primeste Neti Sandu de la PRO TV? De trei ori mai putini decat Busu, conform ciao.ro. Tunsoarea ei faimoasa a consacrat-o. Chiar daca anii au trecut peste ea, vedem acelasi bob brunet, cu breton, atunci cand ii auzim vocea la TV. Chiar daca te anunta ca vei avea succes in dragoste sau afaceri ori ca vei avea o zi proasta, o asculti cu atentie. Ii sorbi vorbele fara sa vrei, pentru ca ai crescut alaturi de ea.

Pentru aparitiile ei la TV, Neti Sandu incaseaza luna de luna un salariu de aproximativ 1000 de euro. Unora li se pare putin, dupa 20 de ani de cariera, mai ales ca Busu incaseaza 3000 de euro, desi are tot o rubrica scurta. Altora insa li se pare o suma frumusica, mai ales pentru vremurile in care traim. Cert este ca bruneta care face horoscopul pentru romani pare sa fie multumita.

loading...