Costin Marculescu a fost gasit fara suflare in apartamentul sau din Bucuresti, iar acum au iesit la iveala detalii despre ultimele sale zile in viata. Ce s-ar fi intamplat de fapt.

Costin Marculescu avea 50 de ani si nimeni nu se astepta la un asemenea deznodamant. Doru Calagiu, bun prieten cu actorul, a dezvaluit ce s-a intamplat in ultima perioada din viata lui.

Cei doi s-au vazut in urma cu doar cateva zile, iar afaceristul a dezvaluit care a fost ultimul mesaj pe care i l-a trimis Costin Marculescu.

“Doru, mooor!”, i-a scris Costin Marculescu prietenului sau, iar de atunci nu mai stie nimic de el.

Costin Marculescu a fost casatorit

In anul 2014, Costin Marculescu s-a casatorit cu Ella Nae. Din pacate, la scurt timp dupa eveniment, actorul a aflat ca proaspata lui sotie era, de 14 ani, nevasta unui om de afaceri din Alexandria.

Cine a fost Costin Marculescu

Nascut la 29 iunie 1969 la Craiova, Costin Marculescu a debutat in televiziune in anul 1984, la varsta de 15 ani, in doua piese TV “Misiune speciala” si “Ecaterina Teodoroiu”.

Costin Marculescu a debutat in Cinematografie in 1985 in filmul regizoarei Cristiana Nicolae “Al patrulea gard langa debarcader”, in 1986 a avut sansa sa fie distribuit in cel mai bine vandut film romanesc din istorie in regia lui Nicolae Corjos, celebrul “Liceenii” alaturi de Stefan Banica Jr., Oana Sarbu, Mihai Constantin, Tudor Petrut, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu si George Ivascu.

Costin Marculescu a absolvit Academia Nationala de Teatru si Film I.L. Caragiale promotia 1989 – 1993. Mai mult, artistul a fost invitat in sute si sute de emisiuni de divertisment pe toate posturile de televiziune in calitate de actor sau cantaret. Acesta a scos 7 videoclipuri muzicale difuzate de posturile de specialitate.

loading...