Secretul lui Nicolae Ceausescu: obiceiul bizar pe care il avea dictatorul. Nicolae si Elena Ceausescu reprezinta in continuare un subiect fascinant pentru romani. Chiar si la mai bine de 30 de ani de la Revolutie, multi vor sa afle povesti inedite. Fie ca vorbim despre conturile secrete ale lui Ceausescu sau de ceea ce a ascuns sub Casa Poporului, toate aceste povesti starnesc si acum curiozitatea romanilor.

Detaliile incredibile au iesi abia acum la iveala, la 30 de ani de la moartea dictatorului. In cartea „Dictators’ Dinners: A Bad Taste Guide to Entertaining Tyrants”, scrisa de Victoria Clark si Melissa Scott, au fost facute publice povesti inedite.

Secretul lui Nicolae Ceausescu. Obiceiul bizar pe care il avea dictatorul

Secretul lui Ceausescu, dezvaluit in aceasta carte, nu este singurul de acest gen. Bucatareasa sotilor Ceausescu a dezvaluit la randul ei o serie de secrete din intimitatea cuplului de dictatori. Femeia sustine ca nu erau deloc asa cum auzise ea prin popor, ba chiar se comportau ca niste oameni obisnuiti. Mai mult decat atat, in septembrie 1989, cand s-au vazut ultima oara, Ceausescu a facut un gest pe care nu l-a uitat toata viata ei.

Secretul lui Nicolae Ceausescu, povestit in carte, era unul cel putin straniu: obiceiul bizar pe care il avea dictatorul era obsesia lui fata de puritatea hranei. Atunci cand mergea in vizita in strainatate, ii scotea din sarite pe liderii din alte tari. Isi aducea mereu toata hrana cu el si bea doar suc de legume crude cu un pai,. Astfel evita orice hrana solida.

Acest obicei bizar nu se repeta si acasa, acolo unde Ceausescu avea o slabiciune pentru alt meniu gastronomic. Mai precis, dictatorul prefera o tocana facuta dintr-o gaina intreaga, cu tot cu cap si gheare, potrivit libertatea.ro.

Secretul lui Nicolae Ceausescu dezvaluit in carte nu este singurul. Bucatareasa dictatorului a rupt tacerea.
loading...