Utilizatorii aplicatiei WhatsApp pot afla, incepand de astazi, informatii pretioase folosind un truc simplu. Nu mai este niciun secret faptul ca esti blocat de alta persoana.

WhatsApp Messenger este o aplicatie gratuita de mesagerie disponibila pentru Android si alte smartphone-uri.

WhatsApp foloseste conexiunea la Internet a telefonului pentru a permite utilizatorului sa trimita mesaje, fisiere media, si sa-si apeleze prietenii sau familia.

WhatsApp poate fi accesat si folosit deasemenea si pe calculatoare, atata timp cat telefonul utilizatorului ramane conectat la internet, in timp ce este folosita aplicatia pe PC.

Recent, utilizatorii aplicatiei au descoperit un truc secret: cum afli daca cineva te-a blocat in cadrul platformei de mesagerie. Potrivit idevice.ro, platforma WhatsApp nu afiseaza poza de profil a persoanei care a ales sa blocheze posibilitatea de a o contacta un numar anume.

Mai mult, nici mesajele pe care le trimitem prin WhatsApp nu se vor afisa ca fiind primite de catre destinatar, ci doar marcate ca fiind trimise, semn ca ele au ajuns in servere, dar nu s-au dus mai departe.

Dezvoltatorii platformei nu au dorit sa implementeze notificarea pentru situatia in care suntem blocati de catre o alta persoana si, cu siguranta, acest lucru nu va fi disponibil prea curand.

loading...