iUmor si-a desemnat castigatorul sezonului cu numarul 8. Finala show-ului de la Antena 1 a avut loc aseara, iar juratii Delia, Mihai Bendeac si Cheloo au avut o misiune foarte grea.

Paul Diaconescu, Cristina Garcia, Marius Coanda, Anghel Constantin, Adrian Stoica, Teodora Nedelcu, Eduard Vacariu, Bogdan Nonic, Magdalena Chihaia si Alina Ribu au fost cei care au fost desemnati prin votul publicului castigatorii fiecarei editii din acest sezon.

Lor li s-au adaugat Petre Danut Irinel, care a castigat semifinala din acest sezon si a primit sansa de a-si incerca norocul in finala de sambata, 6 iunie.

Din cauza restrictiilor impuse de pandemia de COVID-19, trei dintre concurenti nu au putut veni in Romania, astfel ca si-au prezentat numerele prin videoconferinta.

Din cei 11 concurenți ajunsi in ultimul stadiu al competitiei, Edi Vacariu a reusit sa-i convinga pe cei de acasa sa-i acorde votul suprem.

Eduard a plecat acasa cu cecul de 20.000 de euro si cu un mare plus de popularitate.

Cine este Eduard Vacariu

Potrivit profilului sau de Facebook, Eduard Vacariu a terminat Liceul de Arta “Stefan Luchian” din Botosani, apoi a studiat un master la Universitatea Ovidius din Constanta. Acum, castigatorul iUmor traieste in Bucuresti.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here