Stefan Mandel, un matematician roman, a reusit sa creeze o formula aproape perfecta pentru a invinge loteria. Barbatul a castigat peste 30 de milioane de dolari pana acum.

Stefan Mandel s-a nascut in Romania, dar acum traieste in Australia, unde a emigrat alaturi de familie. El a creat o formula care i-au adus milioane de dolari in conturi.

Dupa ce s-a aflat despre schema dezvolatata de el, oficialii au incercat sa-l blocheze si au emis o serie de noi legi, cu toate ca nu au descoperit nimic ilegal care sa incalce spiritul jocului.

In total, Stefan Mandel a reusit sa castige peste 30 de milioane de dolari aplicand formula inventata de el.

Pasii prin care Stefan Mandel a reusit sa pacaleasca loteria

  • A calculat numarul total de combinatii posibile – spre exemplu, un joc in care trebuie sa alegi 6 numere de la 1 la 40 are 3.838.380 de combinatii posibile.
  • A cautat loteriile unde jackpotul era de cel putin trei ori mai mare decat numarul total de combinatii (in Statele Unite, fiecare stat are alta loterie).
  • A strans suficienti bani pentru a plati fiecare combinatie.
  • A tiparit milioane de bilete cu fiecare combinatie posibila (in trecut, acest lucru era legal; astazi, fiecare bilet trebuie cumpărat de la sediul loteriei respective)
  • A trimis biletele printate la sediul loteriei.
  • A castigat jackpotul si si-a platit „investitorii” (in 1987, dupa ce a castigat un jackpot de 1,3 milioane de dolari, Mandel a ramas doar cu 97.000 de dolari).
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here