Fanii s-au intrebat mereu ce salariu are, de fapt, Mihai Gadea la Antena 3. Nu mica le-a fost mirarea multora cand au aflat ca l-a depasit pe Mircea Badea.

Cate functii ocupa, de fapt, Mihai Gadea la Antena 3

Desigur, Mihai Gadea a reusit sa il depaseasca pe bunul lui prieten deoarece ocupa, de fapt, mai multe functii la postul care l-a consacrat. Realizatorul emisiunii „Sinteza zilei” este in acelasi timp si directorul general al postului TV.

Pentru aceste functii, Mihai Gadea incaseaza in total un salariu lunar de 15.000 de euro, de la Antena 3, sustin cei de la capital.ro.

Mihai Gadea, salariu dublu fata de Mircea Badea

Mircea Badea primeste jumatate din aceasta suma, chiar el fiind cel care s-a dat singur de gol. Prezentatorul a postat pe retelele de socializare suma totala de TVA pe care o plateste catre stat: 8911 lei. Astfel, acesta ar fi incasat suma neta de 8600 de euro. Banii acestia ar fi fost pentru luna noiembrie din 2019.

Insa, Mircea Badea nu sta rau nici la capitolul alte surse de venit, completandu-si cu succes salariul cu alte castiguri separate.

Mircea Badea incaseaza de doua ori mai putini bani decat Mihai Gadea. Foto: fanatik.ro

Ce salariu incaseaza vedetele de la PRO TV

Nici prezentatorii de la postul concurent nu stau prea rau la capitolul incasari. Andi Moisescu, una dintre emblemele postului, isi completeaza salariul frumusel cu profitul facut prin propria firma. Salariul pe care il incaseaza Mihai Gadea de la Antena 3 paleste in comparatie cu cel primit de Andreea Esca lunar, in timp ce Catalin Maruta primeste aceiasi bani ca Gadea.

Totusi, niciuna dintre vedetele din Romania nu il ajunge nici pe departe pe romanul cu cel mai mare salariu. Identitatea lui a fost dezvaluita chiar la Antena 3, postul unde Mihai Gadea primeste un salariu de 15.000 de euro lunar.

loading...