Fostul presedinte al Romaniei a iubit masinile inca din tinerete. Ba chiar a fost amendat la doar cateva zile dupa ce si-a luat permisul de conducere. Garajul lui a vazut destule modele de-a lungul timpului. Multi s-au intrebat insa ce masina conduce acum Traian Basescu.

Ce scrie in declaratia de avere: masina fabricata doar in Romania

Conform declaratiei de avere, publicata pe site-ul Senatului Romaniei, Traian Basescu avea in 2019 nu una, ci… doua masini. Prima este o Dacia Duster, cumparata in 2010, iar a doua este un Ford B-Max, achizitionat doi ani mai tarziu. Cel din urma model a fost fabricat exclusiv doar in Romania, conform economica.net, dar vanzarile dezamagitoare au dus la incetarea productiei.

Spre deosebire de Traian Basescu, se pare ca Ion Iliescu a preferat sa detina o singura masina, de origine germana.

Maria Basescu a trecut prin emotii teribile, cand Traian Basescu si-a luat permisul de conducere.

Ce masina a mai condus Traian Basescu in trecut

Prima saptamana dupa ce si-a luat permisul a fost una cu peripetii. „Aveam o Lada 1200 si primul lucru pe care l-am facut a fost sa plec de la Constanta la Suceava. Deci, cu permisul luat astazi, a doua zi m-am urcat cu sotia si cu fetele in masină si am plecat de la Constanta la Suceava, 500 de kilometri. N-o sa uit niciodata, in comuna Cleja, aproape de Bacau, m-a luat un radar, aveam… nu stiu daca va imaginati ce inseamna 120 la acea vreme si pe acele drumuri, din ’81, cu Lada 1200″, marturisea, despre prima lui masina, Traian Basescu, conform promotor.ro.

Ford B-Max nu este singura masina deosebita detinuta de Traian Basescu, Traian Basescu a povestit ca a mai condus urmatoarele masini: Lada 1200, Oltcit, Lada 1500, Audi 80, un alt Audi 80, model mai nou, un Mercedes si un Peugeot 407.

loading...