Constantin Dita, actorul care interpreteaza personajul Giani din serialul Las Fierbinti, si-a schimbat masina. Vedeta Pro TV a optat pentru un model second-hand adus din Germania.

Las Fierbinti este un serial de comedie romanesc care a debutat pe Pro TV la data de 1 martie 2012. Filmul are mare succes in tara noastra, iar personajele sunt indragite de romani.

Actorul Constantin Dita il interpreteaza pe Giani, un personaj principal cu foarte mare lipici la public. Acesta si-a cumparat de curand o masina noua, adusa din Germania.

”In acest weekend am livrat o masina speciala unui om special. E vorba despre actorul CONSTANTIN DITA a.k.a GIANI din celebrul serial LAS FIERBINTI. Masina a fost livrata cu revizia completa facuta in service-ul nostru”, a scris pe Facebook patronul firmei distribuitoare.

Potrivit site-urilor de specialitate, modelul de la Audi cumparat de actorul Constantin Dita nu trece de suma de 15.000 de euro.

Cine este personajul Giani din Las Fierbinti

Baiat stilat, scolit în Italia. Suvita celebra si treningurile dupa ultima moda de la Milano sunt elementele de succes ale acestui gigolo din Fierbinti.

Este un „simpatic”, mereu c-o replica desteapta pe buze, e tipul care te „face din vorbe” si e chitit, de regula, pe „combinatii”.

Urmaeste sa facă bani si aspira la statutul de „bastan”, care „sa faca pe toata lumea”. Este motivul pentru care unelteste frecvent cu Bobita, punand la cale diverse planuri de „imbogatire peste noapte”. O faimoasa replica a lui fiind „Da bravo boss!”.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here