Cluj este considerat de multi romani drept cel mai scump oras din tara. Aceasta parere este sustinuta si de concluziile unui studiu facut public la inceputul acestui an, conform caruia preturile de pe piata imobiliara din Cluj Napoca au crescut cu 70 la suta in ultimii cinci ani. O garsoniera scoasa la vanzare in Cluj i-a uimit pe multi. Ce se vede, de fapt, in imagini.

Asa arata cea mai scumpa garsoniera de vanzare din Cluj

Cu toate acestea, nu mica le-a fost mirarea multora cand au dat de acest anunt. Un clujean a decis sa ceara 175.000 de euro pentru o garsoniera de 68 m/patrati, conform zcj.ro. Locuinta se afla in centrul orasului, la etajul 1 al unei cladiri de pe strada Memorandumului.

Cumparatorul nu trebuie doar sa aiba suma impresionanta pentru cea mai scumpa garsoniera de vanzare din Cluj, ci sa fie pregatit si pentru renovare. Locuinta cu un antreu, o camera, o bucatarie si o baie are nevoie de lucrari destul de serioase si, evident, costisitoare.

Cea mai scumpa garsoniera de vanzare din Cluj va avea nevoie de renovari serioase

Alt caz bizar de pe piata imobiliara din Cluj

Nu este primul care care ii uimeste pe potentialii cumparatori. Conform adevarul.ro, tot in Cluj Napoca, a fost scoasa la vanzare o garsoniera de doar 29 de metri patrati pentru incredibila suma de 120.000 de euro. Desi locuinta era pozitionata intr-o zona centrala, garsoniera micuta era totusi construita intr-un bloc vechi. Preturile in imobiliare au explodat in ultimii ani, astfel ca s-au inmultit asemenea situatii stranii.

Cu toate ca venitul mediu al clujenilor este comparabil cu cel al timisorenilor si mai mic decat al locuitorilor din Bucuresti, Clujul a depasit Capitala inclusiv in privinta preturilor pentru terenuri. Sumele cerute pentru acestea sunt uneori chiar duble fata de cele din Bucuresti, sustin specialistii din domeniu.

Aceste anunturi de vanzare nu sunt singurele care le-au atras atentia romanilor. Nici anunturile de vanzare de masini nu se lasa uneori mai prejos. Multora nu le-a venit sa creada, de exemplu, cat a ajuns sa coste o Dacia 1300 pe OLX.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here