Gheorghe Balasoiu este romanul care a ajuns sa incaseze o pensie record din partea statului roman. Barbatul primeste lunar in cont nu mai putin de 73.890 lei brut/luna, adica 66.701 lei net.

In varsta de 73 de ani, Balasoiu este fost sef de penitenciar si fost procuror. Acesta a ales sa investeasca o parte din avere intr-o vila impresionanta, aflata in apropiere de Pitesti, intr-un sat, conform wowbiz.ro.

Cu toate ca primeste lunar un venit fabulos, la care multi doar viseaza, Gheorghe Balasoiu a ales sa isi traiasca batranetea cat mai discret. Tocmai de aceea multi romani s-au intrebat in ultimii ani cine este, de fapt, barbatul cu cea mai mare pensie din Romania.

Detaliul inedit aflat pe vila lui Gheorghe Balasoiu

In afara de dimensiuni si de curtea impresionanta, vila cocheta atrage atentia oricui printr-un detaliu neasteptat. Fostul procuror a ales sa isi faca cunoscuta iubirea pentru patrie prin stema tarii, care sta la loc de cinste pe peretele mansardei.

Gheorghe Balasoiu este barbatul cu cea mai mare pensie din Romania
Gheorghe Balasoiu este barbatul cu cea mai mare pensie din Romania

Fostul procuror, criticat dur de un deputat PSD

Cu toate ca pensia fostului comandant al Penitenciarului Colibasi s-a dublat chiar in perioada guvernarii Partidului Social Democrat, au fost si voci din partid care l-au criticat public din aceasta cauza.

Deputatul PSD, Diana Tusa, a scris un comentariu acid pe Facebook: „La 30 de ani de la Revolutie, fostul procuror #comunist Gheorghe Balasoiu, fost comandat al penitenciarului Colibasi, are o #pensie de 73 890 de lei. Restul e poveste”, conform mediafax.ro.

Gheorghe Balasoiu l-a intrecut pe Ion Iliescu

Suma uriasa pe care o incaseaza lunar acesta depaseste cu mult pana si pensia pe care o incaseaza lunar Ion Iliescu. Intre timp, mari artisti ai Romaniei se plang ca au ajuns sa primeasca pensii rusinoase, dupa o viata intreaga de munca si sacrificii.

Printre ei se numara si Maria Ciobanu, cea care a avut norocul unor venituri suplimentare, pentru ca pensia ei nu i-ar fi ajuns sa se intretina nici macar o luna.

loading...