Vedeta Antena 1 se poate considera o femeie fericita, la 38 de ani. Mirela Vaida conduce o masina superba, care a costat 70.000 de euro si are o familie minunata. In plus, s-a mutat intr-o casa noua si are un job stabil la Antena 1.

Mirela Vaida a renuntat la masina veche dupa doar cativa ani

In urma cu 3-4 ani, prezentatoarea de la Acces Direct primea cadou de la sotul ei un superb Audi Q7 rosu. Recent insa, vedeta a decis sa il schimbe cu un alt Audi Q7, dar gri si cu numere personalizate. Noua masina a Mirelei Vaida valoreaza in jur de 70.000 de euro, conform click.ro.

Mirela Vaida a renuntat la vechiul Q7 rosu pentru unul gri. Sursa foto: click.ro

Cu toate ca nu a facut vreo alegere extravaganta, precum Smiley, vedeta Antena 1 este foarte multumita de alegerea facuta. „Masina este in primul rand un mijloc de transport, pentru ca altfel nu prea poti functiona, o modalitate de etalare a pozitiei sociale, dar si o chestiune de lifestyle, pentru ca iti face viata mai usoara, iti da un anumit confort”, declara Mirela Vaida pentru autoexpert.ro

„Creste si respectul de sine atunci cand stii ca conduci o masina care intoarce capetele pe strada. E ca si atunci cand mergi la bratul unei femei frumoase”, a adaugat Mirela Vaida, in cadrul aceluiasi interviu.

Mirela Vaida nu se fereste sa se afiseze cu masina noua si pe internet

Si-a luat si casa in padure. Unde locuieste acum Mirela Vaida

Anul trecut, prezentatoarea Acces Direct a decis sa schimbe si locuinta. A strans impreuna cu sotul, care lucreaza ca director de vanzari, o suma frumoasa si s-au mutat in… padure. Acum, Mirela Vaida se bucura de spatiu pentru familie atat in masina noua, cat si in locuinta incapatoare.

Mai exact, Mirela Vaida a ales ca loc ideal pentru cei trei copilasi un teren in Snagov, unde au acum o casa cu 5 camere. „Spatioasa, luminoasa, teren mult, sa alerge iezii, manzii si copiii. Padurea e imediat langa noi, adica ne pica în curte, vedem caprioare dimineata si porci mistreti. E liniște totala”, povestea Mirela pe blogul ei.

loading...