Cu siguranta, nunta lui Victor Slav cu Bianca Dragusanu a intrat in topul celor mai comentate si urmarite nunti din Romania. La acea vreme, ea era deja faimoasa in toata tara, iar Victor avea o cariera frumoasa la PRO TV. Multi s-au intrebat, in urma cu sapte ani, cati bani au strans, de fapt, la nunta Bianca Dragusanu si Victor Slav.

Cati bani au lasat invitatii in plic la nunta lui Victor Slav cu Bianca Dragusanu

Potrivit wowbiz.ro, dupa evenimentul din 6 septembrie 2013, Victor si Bianca au ramas cu bani frumosi. Cei doi au facut si economie in organizarea nuntii, primind diverse oferte de barter pentru ziua cea mare. Astfel, in medie, majoritatea invitatilor au pus in jur de 150 de euro in plic. Meniul sofisticat s-a ridicat la suma de 100 de euro de persoana.

Insa, asta nu a fost o problema pentru Bianca si Victor. Cei doi au primit la nunta mai multi bani din partea invitatilor cu dare de mana, din showbiz. Acestia au lasat de cinci sau chiar de zece ori valoarea meniului. Astfel, au fost suficiente plicuri cu sume cuprinse intre 500 si 1000 de euro.

Au strans bani frumosi la nunta, dar Victor si Bianca au ajuns pe drumuri separate in dragoste. Sursa foto: evzmonden.ro

Cati bani au strans la nunta Victor si Bianca, din partea nasilor

Tot cei de la wowbiz.ro, se pare ca nasii celor doi au dat in jur de 2000 de euro de pereche, plus cadouri scumpe. Din pacate pentru Victor si Bianca, nu au ajuns toti invitatii la nunta. Dar, la final, au scos oricum o suma mai mult decat frumoasa: 75.000-80.000 de euro., reusind sa o depaseasca pe Andreea Balan.

Din pacate insa, superba ceremonie avea sa fie cu ghinion pe termen lung. Conform informatiilor aparute in presa, chiar in ziua in care isi unea destinul cu Victor Slav, Bianca Dragusanu i-ar fi trimis mesaje chiar lui… Adrian Cristea. S-au despartit, s-au impacat, au facut o fetita superba, dar Bianca si Victor si-au vazut in cele din urma de viata, separat.

In prezent, Victor Slav nu mai este pe micile ecrane, dar castiga bani frumosi ca prezentator de evenimente. Viata personala a ales sa o tina cat mai departe de ochii curiosilor. Din pacate pentru ea, Bianca nu a avut parte de noroc in dragoste. Sunt de notorietate scandalurile cu actualul ei sot, Alex Bodi.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here