De-a lungul timpului, au circulat foarte multe variante cu privire la salariile celor mai cunoscute vedete din Romania: Andreea Esca, Catalin Maruta, Dan Negru sau Andreea Mantea.

Pe buzelor tuturor s-a aflat intrebarea: cat castiga Andreea Esca? Ei bine, in ultimii ani au existat foarte multe variante in presa scrisa, variante pe care Andreea le-a negat, de fiecare data. Potrivit celor de la viva.ro, salariul lunar al Andreei ar ajunge la 50.000 euro. Sigur, la acest venit se adauga altele suplimentare, din contracte de imagine.

Catalin Maruta, unul dintre veteranii postului PRO TV, ar castiga lunar suma de 15.000 euro, lunar, potrivit celor de la viva.ro.

Andra Maruta, in calitate de jurat al emisiunii Romanii au Talent incaseaza intre 8.000 – 10.000 euro, iar pentru un concert, incaseaza suma de 6.000 euro, fiind platita cu 1.000 lei/minut.

Delia este unul dintre cei mai bine platiti artisti ai momentului, potrivit viva.ro. Un concert al artistei pleaca de la suma de 9.000 euro, venituri din contracte de imagine sau in calitate de jurat Antena 1.

Stefan Banica incaseaza pentru un concert 10.000 euro, insa veniturile ii cresc semnificativ odata cu celebrele concerte de Craciun. Sigur, la acestea se mai adauga contractele de imagine sau drepturi de autor, provenite in numele tatalui sau.

Andreea Mantea, una dintre vedetele cele mai iubite ale postului Kanal D a incasat pentru prezentarea emisiunii WOWBiz, suma de 8.000 euro, lunar.

Mircea Badea, extrem de discret in ceea ce priveste veniturile incasate a fost dat de gol de o postare pe Instagram din care a reiesit faptul ca suma pe care o incaseaza lunar este de minim 10.000 euro.

Dan Negru, imaginea Revelionului autohton, primeste pentru un sezon la Antena 1, incredibila suma de 135.000 euro, scriu jurnalistii de la Playtech.ro.

Razvan si Dani, simpaticii prezentatori ai matinalului Antena 1 sunt recompensati cu o suma lunara de 10.000 euro, fiecare.

Mihai Morar, pentru emisiunea Rai da’buni primeste lunr, un salariu de 6.000 euro.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here