Dan Cruceru a prezentat prima editie a show-ului Survivor Romania. Acesta a povestit la Kanal D prin ce chinuri a trecut in Republica Domninicana, acolo unde s-a filmat emisiunea.

Survivor Romania a luat sfarsit, dar nu doar pentru concurenti a fost greu. Dan Cruceru, prezentatorul emisiunii, a povestit ca s-a imbolnavit in prima luni de filmari: a contactat virusul dengue.

„A fost cel mai mare proiect pentru mine, dar şi cel mai greu. Cand am venit in emisiune, in prima luna, am avut Dengue, m-a piscat un tantar care avea acest virus. Am avut noroc de o echipa de medici foarte buna, care m-a pus pe picioare in cateva zile”, a declarat Dan Cruceru la Kanal D.

Caldura i-a dat mari batai de cap lui Dan Cruceru: „Pana m-am adaptat am slabit vreo 7 kg. Pe traseu m-am confruntat cu aceleasi condiţii meteo ca si voi. M-a ars soarele, am schimbat pielea de cinci ori pana acum. Cireasa de pe tort, doar mie mi s-a intamplat: vocea. Mi-am pierdut-o de zeci de ori. Mi-a fost foarte greu, dar in acelasi timp mi-a placut enorm”.

Cine este Dan Cruceru

Dan Cruceru este o cunoscuta vedeta de televiziune, iar din 2020 prezinta emisiunea Survivor Romania la Kanal D.

Dan Cruceru s-a nascut pe 12 iunie 1981 la Focsani, este casatorit cu Cristina Pocora si au impreuna doi copii: un baietel si o fetita.

Prezentatorul Survivor a facut Liceul Militar din Breaza, este absolvent al Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din cadrul Universitatii Bucuresti, a facut master de Management si Resurse Umane la SNSPA si are experienta vasta in televiziune.

A fost jurnalist politic, a prezentat stiri si emisiuni mondene, iar in urma cu cativa ani a devenit blogger. Dan Cruceru este cunoscut ca Taticool, avand un blog de parenting de mare succes.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here