Radu Palanita a reusit sa impresioneze toata Romania pe scena de la Romanii au talent. Drept urmare, mecanicul auto a reusit sa puna mana pe cei 120.000 de euro de la Pro TV.

Marea lui pasiune a lui Radu Palanita este cantatul, dar castiga banii de zi cu zi dintr-o meserie onorabila: este mecanic auto.

In finala de la Romanii au talent, Radu Palanita a interpretat piesa My way si a reusit sa puna mana pe cei 120.000 de euro oferiti de Pro TV. Insa, barbatul munceste la un service auto din Bucuresti, unde este foarte apreciat.

Potrivit playtech.ro, Radu ar avea un salariu lunar de 2.800 de lei, dar veniturile i s-ar rotunji datorita bacsisurilor pe care le-ar primi de la clienti. Suma finala la care ajunge lunar ar fi de 4.500 de lei.

In timpul liber canta la petreceri si in baruri

Datorita vocii sale, Radu Palanita este foarte apreciat si este invitat sa cante la diferite petreceri: nunti si botezuri. Mai mult, castigatorul Romanii au talent 2020 are un contrat cu un club, unde canta in mod constant, bineinteles inainte de criza COVID-19.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here