Putina lume stie ca Radu Palanita, castigatorul Romanii au talent 2020, a participat la Vocea Romaniei, dar nu a trecut in etapa urmatoare. Reactiile juratilor au fost destul de dure cu privire la momentul mecanicului auto si a plecat cu lacrimi in ochi de pe scena.

Radu Palanita este de profesie mecanic auto si a impresionat toata Romania cu vocea sa pe scena de la Romanii au talent. Drept urmare, acesta a pus mana pe premiul cel mare in valoare de 120.000 de euro.

In sezonul trecut, Radu Palanita a participat si la emisiunea Vocea Romaniei de la Pro TV, unde nu a avut succes. Dupa ce a interpretat piesa, acesta a fost criticat de Irina Rimes, care s-a indoit de talentul lui.

“Foarte frumoasa piesa, doar ca imagineaza-ti o strada in care tu mergi si piesa vine de pe contrasens. Parca nu v-ati lipit, nu ai avut chimie cu piesa”, a fost parerea Irinei Rimes, imediat dupa momentul lui Radu Palanita.

Imediat a luat cuvantul si Smiley, care a incercat sa „repare” reactia Irinei Rimes. „Nu a fost chiar asa, nu a fost paralel. Mi se pare ca ai cantat in caracterul piesei doar ca a fost ca o partitura invatata pe care ai spus-o asa cum ai invatat-o, noi cautam fix treaba asta in plus”, a completat Smiley.

Radu Palanita este mecanic auto

Radu Palanita nu are studii muzicale si lucreaza intr-un service auto. El a declarat ca sfaturile juratilor de la Vocea Romaniei l-au ajutat foarte mult.

„Nu am niciun fel de studii muzicale, insa am aflat ca pot sa cant, in urma cu 4 ani si jumătate, intr-un bar de karaoke. De atunci, la fiecare sfarsit de saptamana, frecventez locatii de karaoke unde cant alaturi de prieteni. Mi-am dat seama ca vreau sa incant oamenii cu muzica mea”, a spus Radu.

loading...