Kanal D Romania a transmis astazi marea finala Survivor Romania 2020. Patru concurenti s-au duelat pentru marele premiu: Elena, Iancu, Lola si Emanuel.

UPDATE. Elena Ionescu este marea castigatoare Survivor Romania 2020. Concurenta a incasat premiul de 250.000 de lei oferit de Kanal D.

cine este elena castigator survivor romania 2020 kanal d

Survivor Romania are foarte multi fani in Romania, iar asta se vede si pe grupurile special create pe Facebook cu tematica acestui concurs.

Potrivit voxbiz.ro, nici nu s-a anuntat oficial castigatorul, ca scandalul cu privire la marele premiu deja a inceput.

Pe grupurile de sustinere ale concurentilor, au aparut acuzatii la adresa Kanal D cu privire la Elena Ionescu. Multi o numesc pe cantareata caz social si sustin ca producatorii emisiunii au favorizit-o si a ajuns pana in finala.

Mai mult, potrivit aceleiasi surse, Elena Ionescu are foarte multi fani care o vor vota si are sanse foarte mari sa castige concursul de la Kanal D.

Premiul Survivor Romania e in valoare de 250.000 de lei

Survivor Romania este varianta romaneasca a Survivor Turkey, formatul turc derivat din celebrul reality show Survivor. Versiunea romaneasca a fost lansata pe 18 ianuarie 2020 pe Kanal D Romania, iar show-ul este prezentat de Dan Cruceru.

Concurentul care va castiga va primi un premiu in valoare de 250.000 lei (aproximatic 50.000 de euro).

Emisiunea a debutat cu un numar de 20 de concurenti (10 vedete si 10 oameni obisnuiti). In episodul 6, celor 18 concurenti ramasi in concurs li s-au alăturat alti 3 (Ghita, Raul si Cornel).

In episodul 11, alte doua concurente au intrat la joc (Ana și Alexandra). In episodul 33 alti ultimii patru concurenti au intrat in joc (Sonny, Emy, Iancu si Alice).

loading...

2 COMENTARII

  1. Va bateti joc! Cum să câștige Elena, una dintre cele mai slabe concurente? Ce e cu mizeria asta? Nu voi mai urmări niciodată acest joc…este o mare dezamăgire pentru mine

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here