Romanii au talent este una dintre cele mai urmarite emisiuni din Romania, iar toti cei implicati in realizarea programului incaseaza salarii pe masura. Astazi vorbim despre Andi Moisescu, care isi rotunjeste considerabil veniturile cu rolul lui din cadrul emisiunii difuzate pe Pro TV.

Andi Moisescu este carismatic si putem spune ca este emblema show-ului Romanii au talent. Dar totul are un pret. Potrivit fanatik.ro, realizatorul TV incaseaza sume pe masura de la Pro TV, acolo unde jurizeaza emisiunea de talente.

Andi Moisecu detine o firma cu care deruleaza contractele cu televiziunea. De la infiintare, din anul 2005 si pana in 2015, vedeta a castigat aproximativ 440.000 de euro, potrivit sursei citate.

In anul 2016, societatea lui Andi Moisescu a avut un profit net de 491.552 de lei, echivalentul a peste 100.000 de euro.

Cine este Andi Moisescu

Andi Moisescu s-a nascut pe data de 26 octombrie 1972 la Bucuresti si este de profesie jurnalist, realizator si prezentator TV. Are un frate mai mic, Tudor, si este absolvent al Facultatii de Matematica din cadrul Universitatii din Bucuresti. Este casatorit cu Olivia Steer si au doi copii: Luca si David.

Andi Moisescu a devenit celebru la un concurs de pe postul “Radio Unifan”, iar prima sa aparitie a fost la Radio Costinesti, apoi au urmat Fun Radio si in final la Pro FM.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here