Elena Ionescu a castigat prima editie Survivor Romania, dar putini stiu ce drama ascunde. Poate v-ati intrebat de nenumarate ori ce s-a intamplat cu fata ei, insa cantareata trece prin momente grele.

In ultimii ani, Elena Ionescu apare cu chipul brazdat de gauri si cicatrici, de care s-a pricopsit in urma cu mai multi ani. Totul a inceput in anul 2013, cand castigatoarea Survivor s-a trezit cu tenul plin de cosuri imense si dureroase.

Si-a facut apoi investigatii medicale in tara si strainatate, unde a aflat ca a contactat un virus puternic si nu mai putea sa scape de cosurile care i-au acoperit fata.

Medicii i-au stabilit diagnosticul

Cativa ani mai tarziu, Elena Ionescu a reusit sa afle exact ce s-a intamplat: artista luase un stafilococ auriu si s-a spus ca l-ar fi contactat de pe asternuturile din hoteluri sau de la machiaj.

Dupa ce a aflat diagnosticul, Elena a urmat un tratament si a reusit sa combata cosurile, dar i-au ramas pe ten cicatrici imense, de care incearca sa scape de cativa ani.

Mai mult, cantareata a apelat in 2015 la un tratament cu lase pentru ten, problemele s-au ameliorat, dar nu a reusit sa scape definitiv de ele.

Elena Ionescu a castigat Survivor Romania 2020

Sambata seara, publicul a ales marele castigator „Survivor Romania”. Elena Ionescu este cea care va reveni in Romania cu marele premiu de 250.000 de euro. Dupa 4 luni de competitie, publicul a desemnat-o marea supravietuitoare.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here