Surpriza de proportii la Romanii au Talent 2020. Sute de mii de romani au stat cu sufletul la gura in fata televizoarelor si au urmarit spectacolul de la Pro TV. Concurentii au dat ce au mai bun pentru a puna mana pe cei 120.000 de euro.

Emisiunea Romanii au talent de la Pro TV detine recordul pentru cea mai urmarita emisiune din Romania, acest lucru s-a intamplat atunci cand a avut loc prima difuzare, in luna februarie 2011.

De atunci, au trecut aproape 10 ani, iar show-ul de la Pro TV continua sa aiba priza la romani. In editia din acest an, 10 concurenti s-au batut pentru marele premiu.

Este vorba despre: Erno Varga, Gennady Tkachenko-Papizh, Theodor Marcu, Radu Palanita, Daria Calugaru, Mihai Tigaret, Aura Marcu, Sara Ardeleanu, Duo MainTenanT si Siena Vuscan.

Cine a castigat Romanii au talent 2020

Castigatorul din acest an este Radu Palanita si a cucerit publicul din Romania. Competitia a fost foarte stransa pe scena de la Pro TV, iar juratii Andra, Mihai Petre, Florin Calinescu si Andi Moisescu au avut o misiune foarte grea.

Vlad Ciobanu este câștigătorul premiului de originalitate! Cel mai tânăr concurent al show-ului Românii au talent a reușit să topească inimile tuturor cu momentul său de poezie.

Vlad Ciobanu

Clasamentul in functie de votul telespectatorilor:

Locul 10 – Gennady Tkachenko-Papizh
Locul 9 – Daria Călugăru
Locul 8 – Duo Maintenant
Locul 7 – Aura Marcu
Locul 6 – Sara Ardeleanu
Locul 5 – Theodor Marcu
Locul 4 – Erno Varga
Locul 3 – Mihai Țigaret
Locul 2 – Siena Vușcan
Locul 1 – Radu Palanita

Stire in curs de actualizare

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here