Cel mai nou model de la Dacia a fost vazut pe strazile din Romania. Autoturismul este inmatriculat in Sibiu, iar din imagini poti spune ca e un veritabil SUV.

Jurnalistii de la profit.ro au publicat mai multe imagini cu cel mai nou model Dacia Stepway, scos in teste pe drumurile din Romania, astfel incat inginerii sa ajusteze toate sistemele.

Potrivit sursei citate, lansarea ar trebui sa aiba loc in toamna acestui an. Dimensiunile noului model Stepway sunt mult mai mari fata de generatia anterioara, iar garda la sol este destul de ridicata.

Mai in gluma, mai in serios, acum putem spune ca Dacia se poate „bate” direct cu modelele celor de la VW si Mercedes.

Dacia Logan cu 1 milion de kilometri

Un barbat din Slobozia a dat kilometrajul unui Logan peste cap. Este vorba despre Matei Anastasie, de profesie taximetrist, care a parcurs cu masina de trei ori distanta pana la Luna.

Dupa ce au aflat despre performanta masinii, oficialii de la Dacia Romania l-au invitat pe proprietar la un service autorizat pentru a supune automobilul unor teste amanuntite.

Spre surprinderea lor, mecanicii au confirmat kilometrii masinii si spun ca motorul este cel original, fara sa fi fost segmentat vreodata.

Mai mult, compresia era buna si egala in toate cele patru pistoane, iar cutia de viteze este de asemenea cea din fabrica.

loading...