Cea mai urmarita emisiune de la Pro TV se apropie cu pasi repezi de finala. In acest an, toti concurentii de la Romanii au talent care au primit Golden Buzz se vor lupta pentru marele premiu.

UPDATE: Castigatorul din acest an este mecanicul auto Radu Palanita si a cucerit publicul din Romania. Competitia a fost foarte stransa pe scena de la Pro TV, iar juratii Andra, Mihai Petre, Florin Calinescu si Andi Moisescu au avut o misiune foarte grea.

radu palanita castigator romanii au talent 2020
Radu Palanita, castigatorul Romanii au talent 2020

Romanii au talent 2020 a fost un sezon atipic si intens. Drept dovada, in finala de pe 29 mai de la Pro TV se vor duela toti concurentii care au primit Golden Buzz.

Sezonul 10 aduce 10 nume de concurenti foarte buni, care se vor duela pentru marele premiu de 120.000 de euro. Acestia sunt: Erno Varga, care a primit Golden Buzz de la Andi, Gennady Tkachenko-Papizh, Theodor Marcu, Radu Palanita, Daria Calugaru, Mihai Tigaret, Aura Marcu, Sara Ardeleanu, Duo MainTenanT si Siena Vuscan.

Castigator Romanii au talent 2019

Anul trecut, marele premiu de la Pro TV a fost castigat de o croitoreasa Ana Maria Pantaze.

Tanara a impresionat publicul, dar și pe jurați cu vocea ei. Ea a fost trimisa direct in semifinala de Mihai Petre, care a apasat Golden Buzz-ul, in faza auditiilor. 

Alaturi de Ana Maria Pantaze, pe podium, au mai stat micul dansator Aris Negoita, care a iesit pe locul al doilea, si Coruld e copii al Operei Naționale, care a obținut locul al treilea. 

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here