Carla’s Dreams a fost o adevarata surpriza pe piata muzicala din Romania. Inca de la inceput, membrii trupei au aparut cu masca pe scena, iar toata lumea s-a intrebat cine sunt de fapt. Iata ca au fost fotografiati si va prezentam povestea lor in randurile de mai jos.

Carla’s Dreams este un proiect muzical din Republica Moldova care a luat ființă pe 20 ianuarie 2012. Numele trupei vine de la Karla, un personaj masculin din romanele autorului John le Carré.

In aparitiile publice, vocalistul formatiei, pentru a-si ascunde identitatea, poarta un hanorac cu gluga si ochelari de soare, iar fata ii este mascata.

Carla’s Dreams combina mai multe genuri muzicale, dintre care cele mai recunoscute sunt hip hop, rock si pop. Prima piesa produsa de Carla’s Dreams a fost Da-te-n c$%£ m@-tii, un cantec „underground” cu continut obscen.

Trupa se evidentiaza prin folosirea unui argou personalizat, dar si prin piesele care evoca realitati din viata cotidiana. Proiectul este un fenomen in social media si se bucura de popularitate in industria muzicala din Republica Moldova si din Romania.

Solistul trupei Carla’s Dreams, fotografiat fara masca

Membrii trupei Carla’s Dreams au fost fotografiati in Moscova, acolo unde sustineau un turneu. Potrivit presei din Rusia, membrii trupei au fost cazati in doua hoteluri, iar solistul a stat separat de colegii sai.

Mai mult, solistul formatiei este Andrei Tarus. Acesta s-a nascut pe 25 octombrie 1984 in orasul Slobozia din Republica Moldova si a absolvit Facultatea de Drept Public din Chisinau. Inainte sa faca parte din trupa Carla’s Dreams, Andrei Tarus a fost membru al trupei Quanto.

Andrei Tarus

Chitaristul trupei este Emanuel Masson si a colaborat cu artisti de renume printre care Inna si Stefan Stan. Locuieste in Bucuresti si a absolvit facultatea ASE.

Emanuel Masson

Catalin Andrei Petre este tobosarul trupei. Artistul locuieste in Bucuresti.

Catalin Andrei Petre
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here