O femeie a avut parte de o intamplare care a marcat-o pe viata. In timp ce mergea pe o strada, aceasta a gasit un card de memorie pe jos, apoi a verificat ce informatii sunt salvate pe dispozitiv.

Un barbat în varstă de 48 de ani, din Alaska, a fost acuzat de omor dupa ce autoritatile au intrat in posesia unui card de memorie gasit de o femeie pe strada. Pe cardul de memorie existau înregistrări video cu asasinatul.

Victima barbatului se numeste Kathleen J. Henry si avea 30 de ani. Descoperirea criminalului a fost posibila dupa ce, la sfarsitul lunii septembrie 2019, o femeie a sunat la politie si a anuntat ca a gasit un card de memorie pe strada care continea fotografii si inregistrari video cu o femeie care fusese agresata

In urma investigatiilor, politistii au descoperit ca victima fusese omorata in prima saptamana a lunii septembrie. Ulterior s-a descoperit ca asasinul lui Kathleen J. Henry este un emigrant sud-african pe nume Brian Steven Smith, potrivit diario.mx.

Barbatul a fost arestat pe Aeroportul Ted Stevens din Anchorage in data de 8 octombrie 2019 si urmeaza sa raspunda in fata instantei pentru faptele lui.

loading...