Filmările pentru Asia Express 2020 s-au încheiat de ceva vreme, iar toți concurenții s-au întors acasă. Întrebarea de pe buzele tuturor este: CINE a câștigat Asia Express 3?

UPDATE: Surse au declarat pentru impact.ro că cei care au câștigat premiul de 30.000 de euro sunt nimeni alții decât Sorin Bontea și Răzvan Fodor. Însă, de-a lungul timpului, și în celelalte sezoane au existat zvonuri și s-au anticipat așa ziși câștigători care nu au coincis cu rezultatul final.

————————————————————————————–

O concurentă din acest an la Asia Express s-a dat de gol atunci când a fost întrebată dacă echipa sa a câștigat premiul în valoare de 30.000 de euro.

Este vorba despre Carmen Grebenișan. Potrivit site-ului substantial.ro, vedeta se afla în vacanța în Maldive și a postat o fotografie în care apare în costum de baie. Mai mult, un admirator a întrebat-o dacă echipa ei a câștigat Asia Express, iar ea i-a răspuns.

“Bă, voi ați câștigat «Asia Express» cumva? Așa sper” ,este comentariu pe care l-a lăsat Alex, unul dintre urmăritorii celebrei bloggerițe. Astfel, Carmen Grebenişan i-a oferit bărbatului un răspuns evaziv, după cum puteți observa în imaginea de mai jos.

loading...