Un bărbat a găsti un GoPro vechi într-un râu, în timp ce făcea snorkeling. L-a luat acasă, l-a reparat, s-a uitat la imagini, apoi a făcut tot posibilul să găsească proprietarul.

Kyle Puelston s-a bucurat de o vacanță minunată alături de familie în apropierea raului Temperance din statul american
Minnesota. Bărbatul a filmat numeroase momente amuzante cu ajutorul unei camere GoPro pe care și-a montat-o pe cap.

Din pacate pentru familia Puelston, camera a ajuns in adancurile raului Temperance dupa ce Kyle a executat un salt in apa. Odata cu acest incident, toate momentele surprinse de aparatul de filmat au disparut si ele, cel putin pentru o vreme.

Aventura familiei lui Kyle ar fi ramas si acum stocata intr-o camera de filmat ratacita pe fundul unui rau daca nu ar fi existat Chris Flores. Un an mai tarziu, alaturi de fratele sau, Chris a facut snorkeling exact in zona in care Kyle si familia lui si-a petrecut vacanta.

Cei doi au descoperit camera de filmat, au luat-o acasa si au reparat-o. Apoi, cei doi au descoperit filmarile inregistrate si au facut tot posibilul pentru a ii gasi pe protagonistii din imagini.

Urmareste mai jos un material video care surprinde eforturile depuse de Chris Flores pentru a contacta familia Puelston.

loading...