Dupa vacanta petrecuta in Italia, canadianca Alycia Savard-Ouellet a avut parte de o surpriza, rasfoind fotografiile realizate in Roma, la celebra Fontana di Trevi, potrivit Mirror.co.uk.

Nu ai cum sa parasesti Roma fara o vizita si fara o fotografie la celebra fantana. Asa a crezut de cuviinta si canadianca – aflata in vacanta, impreuna cu familia. Doar ca, fara sa-si dea seama, a surprins un moment incarcat de emotie din viata unui tanar cuplu: cererea in casatorie!

Se poate vedea reactia fetei la asa surpriza, dar si momentul in care cererea se incheie, in mod fericit.

Fontana di Trevi este unul din cele mai importante obiective turistice din Roma si asta datorita legendei din spate, care spune ca o moneda aruncata, garanteaza o intoarcere in Roma. Traditia dateaza inca de pe vremea romanilor care, deseori, aruncau monede in apa pentru a primi sprijin din partea zeilor, in privinta calatoriilor, calauzindu-i sa ajunga in siguranta, acasa.

Multi turisti, insa, nu stiu faptul ca aceste monede sunt colectate in fiecare seara si inmanate Fundatiei Caritas, care foloseste sumele pentru a le oferi nevoiasilor carduri pentru procurarea alimentelor de baza.

loading...