Un fenomen ciudat are loc in fiecare an pe data de 28 noiembrie pe Platoul Bucegilor. Oamenii spun că o singură dată pe an soarele apune peste munți, formând o piramidă magică, care are puteri vindecătoare.

În fiecare an, zeci de oameni se aduna pe data de 28 noiembrie pe Platoul Bucegi, să vadă minunea naturii.

Poveste sau nu, multi curiosi inca asteapta apusul in singura zi in care, spun ei, chipul straniu este imbratisat de razele soarelui care formeaza o piramida magica. Unii sustin ca au vazut-o de multe ori, altii… niciodata.

Emanuel are 19 ani si s-a informat de pe internet. A vrut sa vada, anul trecut, cu ochii lui ce se intampla.“Se varsa peste Sfinx o lumina divina, de culoare portocaliu deschis si prin ea Dumnezeu isi revarsa tot ce are mai bun asupra noastra. Poti sa primesti, daca esti deschis si receptiv, foarte multe beneficii. Te poti si vindeca”, potrivit stirileprotv.ro.

“Sanatos si bine pentru oamenii care vin aici la Sfinx ar fi sa stea macar 10 minute in picioarele goale, pentru ca atunci lumina intra”, spunea un alt participant.

Unii cercetatori spun ca Sfinxul ar fi cel mai vechi dintre simbolurile noastre sacre.

A existat si pe vremea regatelor dacice care il venerau pe Zalmoxis. Fenomentul ciudat care aduna in fiecare an in ziua de 28 noiembrie zeci de oameni in fata uriasului ar fi legat, de o legenda.

Ar fi aparut in ziua in care Decebal si-a ucis fiul, chiar in acest loc, ca sacrificiu ritualic, pentru a-l trimite ca mesager zeilor.

loading...