In conferinta de presa de vineri, premierul Ludovic Orban a declarat ca voucherele de vacanta – acordate angajatilor din sistemul public – vor fi incluse in bugetul previzionat pentru anul 2020, respectand aceleasi norme si valori ca in anul 2019.

„Nu vom afecta voucherele. Propunerea va fi să menținem voucherele de vacanță la nivelul anului 2019, asta va fi propunerea în bugetul de stat”, scrie Mediafax.

Ludovic Orban a mai afirmat ca un alt obiectiv al noului Guvern este să atraga cat mai multi turisti straini in anul 2020:

Perioada voucherelor este practic o perioadă în care stimulăm numai turismul intern, adică consumatorul român de servicii turistice. Se știe foarte clar că voucherele de vacanță sunt folosite doar pentru a efectua concedii în România. Unul dintre obiectivele noastre este acela de a crește fluxul de turiști străini care să vină în România. Aici trebuie politici inteligente de stimulare a tuturor agențiilor de turism, a tuturor celor care fac promovarea destinațiilor din România pentru a-i determina să fie competitivi și să aibă capacitatea să atragă turiști străini”, a declarat premierul Ludovic Orban.

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here