O pasagera a unui zbor comercial din Australia susține ca a trecut printr-o situatie jenanta pe aeroport: parfumul ei a declansat alarma in urma realizarii screening-ului privind explozibilul.

Nu a fost vorba despre orice pasager, ci de una dintre cele mai iubite vedete TV australiene.

Ofițerii de securitate – care folosesc tehnologia de detectare a urmelor de explozibili – au supus-o pe Rhonda Burchmore unui control corporal, amanuntit.

Sursa foto: Central Coast Australia

Se pare ca alarma ar fi fost starnita de un ingredient folosit in unul dintre parfumurile Chanel.

Iata ce a explicat vedeta TV, intr-un Tweet: „A trebuit să trec prin trei perchezitii corporale, pe aeroportul din Dubbo. ID-ul meu a fost preluat pentru a se intocmi un raport scris din cauza declansarii alarmei de trei ori. Intreaga verificare a durat mai bine de 30 de minute, ca apoi sa fie sa aflu ca acesta experienta neplacuta a fost cauzata de conținutul mare de nitrați din parfumul meu, Chanel ! „ scriu jurnalistii de la The Sun.

Sursa foto: Chanel

Nu este prima dată când ingredientele din produsele de infrumusețare au declansat o alarma pozitiva in urma screeningul realizat pentru explozibili, in aeroport.

O americanca a fost supusa unei verificari mult mai agresive, ce s-a lasat cu zgarieturi, după ce alarma a detectat explozibil asupra ei, in aeroportul din Columbus, Ohio, în 2013. Ulterior, ofiterii de securitate au descoperit ca falsa alarma a fost declansata de crema de maini.

De vina ar fi fost glicerina, un ingredient folosit in explozibili.

Același lucru s-a întâmplat si cu un angajat NBC care calatorea prin aeroportul Dallas-Fort Worth din Texas în acelasi an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here