Mmbrii unei familii care se aflau in concediu in Irlanda au avut parte de aventura vietii lor, dupa ce au inchiriat un apartament prin Airbnb.

Nealie și Andrew Barker, din Auckland, se aflau în timpul unei călătorii de 14 luni prin Europa, alături de cei patru copii și o nepoată, când au ajuns în Irlanda. Andrew Baker, specialist pe securitate, voia să verifice dacă locuința avea Wi-fi când a descoperit o cameră de supraveghere ascunsă, care transmitea live chiar din livingul casei, potrivit FoxNews.

„A fost un soc total. Am avut un sentiment oribil”, a declarat Nealie Barker.

Barker a sunat la serviciul clienti Airbnb pentru a raporta incidentul. „Nu ne-au oferit niciun sfat la telefon”, sustine aceasta.

„Reprezentanta a spus ca daca anulam rezervarea in termen de 14 zile, nu vom primi banii inapoi”, a adaugat Barker.

La scurt timp, Andrew l-a sunat pe proprietarul locuintei, care i-a inchis telefonul atunci cand i-a spus despre descoperire.

Mai tatziu a sunat inapoi, insistant ca echipamentul din sufragerie este singului din casa.

„Nu ne-am simtit tocmai usurati de ce ne-a spsu”, afirma Barker, adaugand ca proprietarul locuintei a refuzat sa confirme daca inregistreaza si audio.

Familia s-a mutat la un hotel din apropiere si a sunat din nou la reprezentantii Airbnb, care au inteles seriozitatea problemei si le-a promis ca o sa deschida o investigatie si a suspendat anuntul de inchiriere a locuintei.

loading...