Ideea de a dormi langa lei si tigri era, pana nu demult, o experienta ce se putea trai doar în destinatii îndepartate, cum ar fi Africa sau Asia.

Iubitorii de astfel de senzatii, vor putea rezerva nopti de safari, aproape de Romania, mai exact, in Marea Britanie, in orasul Kent.

Hotelul Port Lympne

Hotelul plasat in rezervaia Port Lympne din Kent este o proprietate de cinci stele, construita in mijlocul unui parc de safari.

Turistii pot opta pentru o loja in apropierea animalelor salbatice: lei și tigri, precum si lupi si ursi, scriu jurnalistii de la The Sun.

Sursa foto: Caters News

Inseamna ca vor putea dormi, manca si chiar face o baie, la doar cativa centimetri distanta de animale. Ferestrele imense, atat în ​​dormitorul principal, cat si in zona de living cu plan deschis, ofera oaspetilor o experienta extraordinara, dar si sentimentul ca se aflta foarte aproape de cele cinci animale de prada ce locuiesc in parc.

Sursa foto: Caters News

Cazarea in aceasta locatie nu este ieftina: spre exemplu, pentru o noapte in Lion Lodge pleaca de la 1.750 de lire sterline. Pretul include micul dejun, o sticla de bautura la sosire, safari gratuit si intrare la Port Lympne Hotel & Reserve, precum si la Howletts Wild Animal Park.

In Tiger Lodge, o noapte porneste de la 1.000 de lire sterline, in Wolf Lodge – 549 £ si Bear Lodge, o noapte costa costă 350 £.

loading...