Delia este vedeta care ne inspira – in multe privinte – dar, mai ales, in materie de vacante exotice. Pe principiul: cand cresc mare, vreau sa ma fac Delia.

Orice vacanta a Deliei starneste valuri de admiratie in randul internautilor, dar si al nostru. Nu cred ca exista vreo destinatie in care Delia sa fi ajuns si sa nu existe pe lista noastra de dorinte. Insule remote, luxuriante; hoteluri de cinci stele, dar si incursiuni in viata localnicilor; orase cosmopolite sau simple plimbari cu rucsacul in spate. Delia le-a bifat pe toate, alaturi de partenerul ei de calatorii si aventuri, Razvan. De la Thailanda – unde a fost ceruta de sotie, pana la Bali, India sau Hong Kong.

Sunt Delia, eu, ca soție, nu sunt deloc altfel față de cum sunt eu ca om, sunt același om. Într-o continuă schimbare, odată la ceva vreme, cu mofturi, cu problemele unei femei. (râde) Cu chef de lucruri sau fără chef de lucruri. Sunt un om absolut normal și nu mi se pare că sunt diferită de alți oameni în viața mea de zi cu zi, ci doar atunci când apar pe sticlă sau când mă manifest artistic, atunci se face diferențierea.

De curand, Delia a petrecut o vacanta – la care multi viseaza (noi) – in Maldive, intr-un resort de lux, unde o noapte de cazare se lasa cu multe zerori. Potrivit cancan. ro, sase nopti cu mic dejun inclus ar costa, cel putin, 10.000 euro.

Delia nu a ratat nici vacantele spirituale din India, unde, cu siguranta a trait clipe memorabile; incursiunile in istoria si frumusetile Vietnamului; vizitele prin triburile thailandezilor din Chiang Mai; relaxarea in celebrele insule din Filipine sau in Seychelles.

Ne place, place!

loading...