Un video care surprinde ultimele clipe din viaţa unui tânăr care a murit în apropierea unei cascade a fost descoperit la doi ani de la tragicul incident de către un scafandru care a observat pe fundul apei o cameră GoPro.

Richard Ragland s-a înecat în cascada Foster Falls State Park, din Tennessee, în 2017, la câteva zile după ce a împlinit 23 de ani. Părinţii săi n-au ştiut niciodată cum şi-a găsit sfârşitul acesta.

Recent, scafandrul și YouTube-rul Rich Aloha din Florida, a găsit, pe fundul apei, în acea zonă blestemată, camera tânărului. Nu mică i-a fost mirarea să constate că avea cardul de memorie intact, aşa că înregistrările făcute de tânăr erau întregi, potrivit nytimes.com.

În imagini, alături de Richard Ragland, apar prietenii săi. Se vede cum aceştia râd şi se filmează în timp ce se distrează în apă.

Când a văzut imaginile, Rich şi-a adus aminte că i-a auzit pe îngrijitorii parcului vorbind despre un tânăr care a murit în zonă. În acel moment, şi-a dat seama că în imagini era chiar acesta. „Dumnezeule, el e tipul despre care se vorbea!”, a povestit tânărul, pentru presa locală.

După câteva zile, a reuşit să dea de familia lui Richard. Ţinea neapărat să le dea cardul cu imagini, în amintirea lui.

„Gestul ne-a impresionat enorm! A făcut eforturi mari pentru a da de noi, a dat multe telefoane şi nu a renunţat până când nu ne-a găsit. Asta înseamnă atât de mult pentru noi!”, a spus mama lui Richard, Robin McCrear.

loading...