Compania de călătorii EXIMTUR  anunță reduceri speciale de toamnă în perioada  16 – 30 noiembrie 2019. Astfel, pe lângă reducerile Early Booking deja anunțate, compania va aplica reduceri suplimentare pentru o varietate mare de destinații, turiștii urmând sa beneficieze de discounturi de până la 35% pentru rezervări efectuate în perioada menționată.

Vor face obiectul acestor discount-uri vacanțe charter 2020 în destinații precum Turcia, Grecia, Spania, Cipru, Egipt și Tunisia,  cu plecare din Bucuresti, Cluj Napoca, Timișoara, Iași, Arad, Oradea, Suceava, Baia Mare, Satu Mare, Sibiu, Târgu Mureș, Constanța, Craiova și Budapesta. Un sejur de 7 nopți  cu zbor charter în Antalya de exemplu, la un resort de 5 stele cu regim de masa All Inclusive, pornește în această perioadă de la 385 eur/persoană, transfer aeroport-hotel și taxele de aeroport incluse. Un turist va plăti pentru o vacanță charter de 7 nopți  în Grecia în insula Creta începând cu 299 euro/persoană la un hotel de 3 stele, în timp ce pentru o vacanță All Inclusive cu zbor charter la un resort de 4 stele din Hurghada, Egipt, prețurile pornesc de la 500 eur/persoană.

Și sejururi pe litoralul bulgaresc la hoteluri de 4 și 5 stele din stațiuni precum Nisipurile de Aur, Sf. Constantin si Elena, Sunny Beach și Obzor vor putea fi achiziționate de la EXIMTUR până la sfârșitul acestei luni în condiții foarte avantajoase.

Destinațiile românești vor beneficia, de asemenea, de prețuri speciale pe parcursul acestei campanii, EXIMTUR incluzând în această promoție oferte pentru Litoral 2020,  pachete de Crăciun și Revelion în România, sejururi în stațiuni balneare, montane  și la pensiuni, vacanțe în Delta Dunării 2020, precum și oferte în orașele turistice din țara noastră. Turiștii pot face achiziția serviciilor turistice în România inclusiv cu vouchere de vacanță, pe suport fizic sau electronic.

Oferta SUPRA EARLY BOOKING – Reduceri de Toamnă  este disponibilă atât pe site-ul companiei www.eximtur.ro , unde turiștii pot verifica în timp real disponibilitatea, pot face rezervări și chiar plăti direct, cât și în toate agențiile EXIMTUR din țară.

EXIMTUR a deservit în primele trei trimestre ale anului curent 286.000 clienți  și a înregistrat o creștere de 160% la încasările contra vouchere de vacanță, față de aceeași perioadă a anului trecut.  

loading...