Calatorim full-time. Acesta e jobul nostru, marea pasiune pentru care am renuntat la tot: confort, stabilitate, siguranta, job, familie.

In decursul istoricului nostru de exploratori ai Planetei, am reusit sa zburam cu 5 euro/dus-intors/persoana catre Mallorca cu Tarom sau cu 400 dolari catre Bali sau SUA, dus-intors.

Cum e posibil? Ei bine, in telefonul nostru sunt nelipsite trei aplicatii mobile ce ne ajuta sa economisim bani, vizitand cele mai indepartate colturi ale lumii:

  1. Cel mai des folosim Skyscannner. Pentru Asia si Europa s-a dovedit a fi cel mai bun motor de cautare, cand vine vorba de bilete de avion; nu am intampinat nicio problema legata de zborurile achizitionate, iar preturile, de cele mai multe ori au fost mai mici decat cele afisate pe site-urile oficiale ale companiilor aeriene. Daca esti indecis si nu stii exact catre ce destinatie sa te indrepti sau in ce perioada, aplicatia e foarte intuitiva si vine in ajutorul tau cu posibilitatea de a selecta o luna intreaga/optiunea „anytime”, iar ca destinatie: everywhere. In felul acesta, sunt generate cele mai ieftine bilete de avion din luna/perioada urmatoare catre orase/tari din Europa, Asia sau America. Mi se pare un instrument ideal!

2. Kayak: o aplicatie a carei functie Explore ne-a ajutat sa gasim bilete ieftine catre SUA (Los Angeles si Miami) la pretul de 400 dolari/persoana cu Swiss si Austrian Airlines. Companii de linie, insemnand ca ne-am bucurat de un anumit confort, de mese incluse, dar si de bagaj de cala in pretul biletului. Atentie: pretul afisat generat de aplicatie/site e de persoana, ceea ce va poate induce in eroare, chiar daca in cautare ati ales 2-3 persoane.

3. Momondo: functioneaza exact ca si Skyscanner-ul, insa uneori preturile generate sunt mai mici.

Sfatul nostru: in momentul in care doriti sa va achitionati bilete de avion, e bine sa consultati cele trei aplicatii mobile, dar si site-ul oficial al companiei aeriene, caci puteti avea parte de surprize 🙂

Calatorii cu sens!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here